Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

GP Μόντσα: Ο Vettel έκανε την έκπληξη

Το βρεγμένο οδόστρωμα της πίστας στη Μόντσα είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα στις κατατακτήριες δοκιμές του ιταλικού GP. Ο Sebastian Vettel, μόλις στον 22ο αγώνα της καριέρας του, θα εκκινήσει από την pole position με την Toro Rosso του, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι σε συνθήκες βροχής είναι εξαιρετικός.
Ο νεαρός Γερμανός πιλότος πρώτευσε στο δεύτερο και στο τρίτο σκέλος των δοκιμαστικών και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του grid, έχοντας δίπλα του τη McLaren του Hekki Kovalainen, που διέσωσε την κατάσταση για τους ισχυρούς της Formula 1.
Στη δεύτερη σειρά εκκίνησης θα βρεθεί ο Mark Webber με την Red Bull του, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται η έτερη Toro Rosso, αυτή του Sebastien Bourdais, στην καλύτερη παρουσία της ομάδας σε δοκιμαστικά.
Αναζητώντας την πρώτη Ferrari, αυτή είναι στην 6η θέση, με τον Felipe Massa στο cockpit, δίπλα στον Nico Rosberg που είναι 5ος, ενώ οι (αρνητικοί) πρωταγωνιστές του προηγούμενου GP κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά. Ο Kimi Raikkonen θα εκκινήσει από την 14η θέση, ενώ ο Lewis Hamilton θα είναι μία θέση πιο πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: