Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

"Θέλουμε τη νίκη, καλή και η ισοπαλία"

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Λετονία στη Ρίγα (Τετάρτη 21:15), για την προκριματική φάση του Mουντιάλ 2010, αναφέρθηκε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Oτο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι η Λετονία είναι πολύ επικίνδυνη και ισχυρίστηκε πως και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτελέσμα.
Αρχικά ο Γερμανός τεχνικός είπε: "Το παιχνίδι εναντίον της Λετονίας δεν είναι ίδιο με αυτό εναντίον του Λουξεμβούργου. Ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Από την ανάλυση του αντιπάλου διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, που πρεσάρει διαρκώς τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών. Στο γήπεδο αυτό που βρισκόμαστε τώρα μια ομάδα μπορεί να χάσει με αντίπαλο τη Λετονία, που έχει ικανότητες. Εμείς όμως δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε τη νίκη, αλλά ακόμη και με την ισοπαλία θα είμαστε μέσα στους στόχους μας".
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για το οποίο είπε: "Είχαμε καλή λειτουργία αμυντικά με το Λουξεμβούργο και περιμένω ακόμη καλύτερη εναντίον της Λετονίας. Οχι μόνο αμυντικά όμως, αλλά και στο σύνολο της ομάδας. Η ομάδα είναι έτοιμη και οι παίκτες μας θα έχουν καλύτερη απόδοση συγκριτικά με τον αγώνα εναντίον του Λουξεμβούργου".
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον μπορεί να υπολογίζει σε όλους.
Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στο Λουξεμβούργο, σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, ενώ στην άμυνα οι Σεϊταρίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Τοροσίδης. Στα χαφ οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπασινάς, ενώ θα προστεθεί όπως όλα δείχνουν και ο Πατσατζόγλου, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Γκέκας, Χαριστέας.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα το διευθύνει ο Γάλλος Σαπρόν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντουαμέλ, Μποσντενιέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: