Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Νύχτα... θαυμάτων στο "Πάρκχεντ"!

Μπορεί να θεωρείται από τους καλούς νέους διαιτητές, ωστόσο η Τετάρτη το βράδι θα μείνει στα αρνητικά της καριέρα του Ιταλού Ματέο Τρεφολόνι, καθώς απέβαλε λάθος παίκτη!
Λίγο πριν το τέλος του αγώνα της Σέλτικ με την Ααλμποργκ στο "Πάρκχεντ", ο Μίκαελ Γιάκομπσεν ρίχνει στο έδαφος τον Γιώργο Σαμαρά, ο Τρεφολόνι δίνει φάουλ και οι Δανοί τον περιτριγυρίζουν διαμαρτυρόμενοι. Φωνάζουν είτε για θέατρο του Σαμαρά είτε για να αποφύγουν την αποβολή.
Ο Τρεφολόνι τα χάνει κάπως και βγάζει την κόκκινη κάρτα, για να την δείξει στον Μάικλ Μπίτσαμπ! Μάλιστα προσπάθησε να συνεννοηθεί με τον τέταρτο από την ενδοσυνεννόησή τους, αλλά δεν τα κατάφερε. Και το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε λάθος παίκτης!
Από αυτό το φάουλ μάλιστα, που κέρδισε ο Σαμαράς και εκτέλεσε ο Σουνσούκε Νακαμούρα, η Σέλτικ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.
Ομως ένας άλλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο τερματοφύλακας Καρίμ Ζαζά, γεννημένος στο Μαρόκο, έκανε φανταστική απόκρουση και κράτησε το "μηδέν".
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονομαχία του Σαμαρά με τον Ζαζά.
Η ισοπαλία αυτή αναγκάζει την Σέλτικ να ψάξει τους βαθμούς της πρόκρισης εκτoς έδρας. Ο βρετανικός τύπος κατέκρινε τον προπονητή της Σέλτικ, Γκόρντον Στράκαν, για τη μη χρησιμοποίηση του νεαρού Ειντεν ΜακΓκίντι, που έχει εντυπωσιάσει φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: