Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Ανόρθωσε ανάστημα και στη Γερμανία

Η Ανόρθωση στην "παρθενική" της συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Η κυπριακή ομάδα, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Βέζερσταντιον", κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (0-0). Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με σωστή τακτική πέτυχε σχετικά άνετα το στόχο της...
Η Βέρντερ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο την υπεροχή της αυτή δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ, Σανόγκο και Ούγκο Αλμέιδα, είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά τις σπατάλησαν.
Όσο ο χρόνος κυλούσε οι φιλοξενούμενοι πίστευαν όλο και περισσότερο ότι μπορούσαν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από τη Γερμανία. Μάλιστα αν η τύχη έβαζε το χεράκι της, ίσως ο Τραϊανός Δέλλας να χριζόταν και σκόρερ, όμως στο σουτ που επιχείρησε στο 85' ο Βίσε του είπε "όχι"...
Γήπεδο: "Βέζερσταντιον"
Διαιτητής: Γκρεγκ Τόμσον (Σκωτία)
ΒΕΡΝΤΕΡ: Βίσε, Φριτζ, Μερτεσάκερ, Νάλντο, Μπένιτς, Γένσεν, Φρινγκς, Οζιλ, Ντιέγκο, Ρόσενμπεργκ (58' Σανοκό), Πιζάρο (65' Αλμέϊδα).
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάϊ, Λεϊβακαμπέσι, Κωνσταντίνου, Δέλλας, Κατσαβάκης, Νικολάου, Σάβιο, Λαμπάν, Μπαρτόν (70' Τσιταϊσβίλι), Πάολο Κόστα (46' Χαουάρ), Σόσιν (58' Παναγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: