Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Έξαλλος ο Φέργκιουσον με την αθώωση του Τέρι

Η απόφαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να αθωώσει τον Τζον Τέρι, ο οποίος στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, έκανε έξαλλο τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του επικεφαλής των διαιτητών, Κιθ Χάκετ.
Ο αρχηγός των "μπλε" είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαρκ Χάσλεϊ, όταν ανέτρεψε από πίσω στο 77' του εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Τζο. Η αποβολή του σήμαινε ότι δεν θα αγωνιζόταν στο ντέρμπι του "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και σε δύο ακόμα ματς.
Όμως οι "μπλε" κατέθεσαν ένσταση την οποία και κέρδισαν με αποτέλεσμα ο Σκολάρι να έχει κανονικά στη διάθεσή του τον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Ο Φέργκιουσον, ο οποίος είναι καθηγητής στα mind games δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σχολιάζοντας την απόφαση τόνισε: "Αν ο διαιτητής έχει κάνει ένα λάθος, αυτό συμβαίνει συχνά. Αν ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κιθ Χάγκετ δεν θα το έκανε αυτό...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: