Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Σκολάρι θέλει τον Ντιόγο στην Τσέλσι

Ο Ντιόγο είναι γνωστό ότι έχει προσελκύσει πάνω του πολλά βλέμματα και σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Daily Star" ένα από αυτά είναι του συμπατριώτη του τεχνικού της Τσέλσι, Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Έτοιμοι να προσφέρουν 23 εκατ. ευρώ είναι οι "μπλε" προκειμένου να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Ολυμπιακού!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας. ο Σκολάρι ξέρει από πρώτο χέρι τον 21χρονο φορ και μετά την απώλεια του Ρομπίνιο, ο οποίος κατέληξε στην Μάντσεστερ Σίτι, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ντιόγο:
"Η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει κίνηση στα μισά της σεζόν για τον θαυματουργό επιθετικό Ντιόγο. Μετά την αποτυχία της Τσέλσι να πάρει τον Ρομπίνιο, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε έναν άλλο συμπατριώτη του, τον 21χρονο Ντιόγο, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Μάλιστα μια πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο είναι ικανή για να πάρει η ομάδα του Λονδίνου τον παίκτη στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο Ντιόγο πήγε στον Ολυμπιακό μόλις πριν από λίγο καιρό και η ελληνική ομάδα πλήρωσε 13 εκατ. ευρώ στην Πορτουγκέζα για να τον αποκτήσει".
Μάλιστα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση το ότι ο σκάουτερ των Λονδρέζων, Πέλε Αντσερσον θα βρεθεί στο "Γ. καραϊσκάκης" στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: