Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Συγχωροχάρτι στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γ. έδωσαν... άφεση αμαρτιών στον Ρονάλντο. Κατά την είσοδό του ως αλλαγή κόντρα στη Βιγιαρεάλ ο Πορτογάλος αποθεώθηκε από τους φίλους της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Αυτή ήταν η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" μετά τον τελικό της Μόσχας και το μεταγραφικό "θρίλερ" του καλοκαιριού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ήταν σαφέστατα απογοητευμένος από την αποτυχία της ομάδας του να πάρει τους τρεις βαθμούς (0-0), όμως ήταν ικανοποιημένος από την αποκατάσταση των σχέσεων του 23χρονου μεσοεπιθετικού με τους οπαδούς της ομάδας του "Ολντ Τράφορντ": "Ήμουν σίγουρος ότι θα έχει τέτοια υποδοχή ο Ρονάλντο. Οι οπαδοί πάντα τον υποστήριζαν. Μας έχει χαρίσει σημαντικές στιγμές και έχει σημειώσει φανταστικά τέρματα. Έχει δείξει αφοσίωση κάθε φορά που φοράει την φανέλα της ομάδας και όλα είναι πλέον καλά".
Στο μεταξύ, στη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα δεν υπήρχε το... κλασσικό σήμα του Τσάμπιονς Λιγκ με τα αστέρια. Αντ' αυτού υπήρχε ένα άλλο το οποίο έγραφε "Πρωταθλητές 07/08".

Δεν υπάρχουν σχόλια: