Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Καταλήγει ο Βαλβέρδε...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δέιχνει να έχει καταλήξει στα πλάνα του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ανόρθωση. Μπορεί στην προπόνηση της Κυριακής να έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις όμως φαίνεται πως το μόνο δίλημμα που έχει είναι για το κέντρο της άμυνας, με έναν εκ τους Aντζα, Παπαδόπουλο και Ζεβλάκοφ να μένουν στον πάγκο. Από εκεί και πέρα οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Στολτίδης, Ντουντού, Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι και Κοβάσεβιτς είναι τα φαβορί για τις υπόλοιπες εννιά θέσεις.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους τη Δευτέρα με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 8.30πμ. Μάλιστα αναμένεται να βρεθεί στην προπόνηση και ο Σωκράτης Κόκκαλης για να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού ζητώντας, τι άλλο, την πρόκριση επί της Κυπριακής ομάδας.
Εξάλλου παρουσία Κόκκαλη αλλά και Ερνέστο Βαλβέρδε θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι στις 1 στο Καραϊσκάκη η επίσημη παρουσίαση των οχτώ αποκτημάτων του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι Γκαλίτσιος, Γ. Παπαδόπουλος, Κόβατς, Α. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Λέτο, Ντουντού και Ντιόγο θα μιλήσουν για την μεταγραφή τους στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και η φανέλα της ομάδας για την νέα σεζόν.
Οι ενοχλήσεις που ένοιωσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο "Πάτσα" έκανε θεραπεία λόγω σύσπασης στον δεξιό προσαγωγό η οποία όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο διεθνής άσος των πρωταθλητών αναμένεται τη Δευτέρα να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Βαλβέρδε. Εν τω μεταξύ με θεραπεία συνέχισε ο Σίσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: