Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Το αντίο του Παπασταθόπουλου...

Τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ΑΕΚ αποχαιρέτησε το πρωί του Σαββάτου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που πλέον αποτελεί μέλος της Τζένοα. Ο 20χρονος αμυντικός λίγο πριν ντυθεί Γενοβέζος ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που η ΑΕΚ απέκτησε τον Παπασταθόπουλο από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Ήταν το καλοκαίρι του 2005 όταν μαζί με τους Κουτρουμάνο, Πλιάτσικα και Κομβολίδη φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα» γεμάτοι όνειρα για ένα παραπάνω βήμα. Ο 20χρονου αμυντικού το βγήκε. Πλέον αποτελεί μέλος της Τζένοα και το πρωί του Σαββάτου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.
Όλοι του ευχήθηκαν καλή τύχη στο μεγάλο βήμα που κάνει στην καριέρα του. Από κοντά και φυσικά ο Ντέμης Νικολαΐδης, που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και τον βοήθησε αρκετά στο να φτάσει σε τόσο υψηλό σημείο που μία ομάδα του Campionato να δαπανήσει 4 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταπώλησή του.
Ο ίδιος μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για αυτά τα τρία χρόνια που πέρασα στην ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που με βοήθησαν αυτά τα τρία χρόνια. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι για μένα μια καινούργια προοπτική. Πηγαίνω σε μια ομάδα που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να κάνω ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η μεταγραφή μου στην Τζένοα ήταν ότι καλύτερο για μένα αλλά και για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: