Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Αποθέωση Σεφτσένκο στην επιστροφή του στο Μιλάνο

Η επιστροφή του Αντρέι Σεφτσένκο στο Μιλάνο δεν είναι απλό πράγμα. Τα 173 γκολ του σε επτά σεζόν έχουν μείνει "χαραγμένα" στη μνήμη των "ροσονέρι" και παρά την στεναχώρια από τη φυγή του για την Τσέλσι πριν δύο καλοκαίρια, τον συγχώρεσαν και είναι έτοιμοι να τον δεχθούν και πάλι στην "οικογένειά" τους.
Τρανή απόδειξη η υποδοχή που του επεφύλασσαν αργά το βράδυ της Κυριακής (24/8) στο αεροδρόμιο του Λινάτε, όπου με πτήση από Λονδίνο έφτασε για να εγκατασταθεί εκ νέου στη Λομβαρδία ο Ουκρανός επιθετικός. Ο ίδιος ρώτησε ένα φίλο του πριν αναχωρήσει από την Αγγλία αν είναι αλήθεια ότι υπάρχει κόσμος που τον περιμένει. Λίγες ώρες αργότερα τον αντίκρισε ιδίοις όμμασι, μένοντας έκπληκτος.
Τιφόζι, δημοσιογράφοι και φυσικά διοικητικά στελέχη της Μίλαν υποδέχθηκαν τον 31χρονο διεθνή άσο, ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των "ροσονέρι" και μαζί με τους Κακά, Αλεσάντρε Πάτο και Ροναλντίνιο θα επιδιώξει να επαναφέρει το σύλλογο στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης. Αυτό του ζήτησαν, εξάλλου, και οι επικεφαλής των οργανωμένων των Μιλανέζων στο αεροδρόμιο, μήνυμα στο οποίο ο Σεφτσένκο ανταποκρίθηκε με ένα χαμόγελο.
Τη Δευτέρα ο Ουκρανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αφού υπογράψει το συμβόλαιό του, θα προπονηθεί το απόγευμα κιόλας στις εγκαταστάσεις του Μιλανέλο. Οσο για τη φανέλα που θα φορά, το νούμερο 7 είναι "πιασμένο" από τον Πάτο, ωστόσο ο διευθυντής του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, τόνισε ότι θα συζητήσουν οι παίκτες μεταξύ τους και θα αποφασίσουν. Εξάλλου, ο νεαρός Βραζιλιάνος είχε δηλώσει ότι εάν ο Σεφτσένκο "ο οποίος έχει γράψει ιστορία στη Μίλαν" ζητήσει τη φανέλα, εκείνος θα του τη δώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: