Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Συμβόλαιο "ζωής" υπέγραψε ο Λάμπαρντ

Παίκτης της Τσέλσι θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Φρανκ Λάμπαρντ, που την Τετάρτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «μπλε». Η συμφωνία των δύο πλευρών, έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες που ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται κοντά στην Ίντερ αφού ο νέος προπονητής των «νερατζούρι», Ζοζέ Μουρίνιο, τον αποκάλεσε τον καλύτερο επαγγελματία με τον οποίο έχει δουλέψει στη ζωή του. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό.
«Προσωπικά, είμαι πολύ ευτυχισμένος και ελπίζω να έκανα ευτυχισμένους και τους φιλάθλους της Τσέλσι» τόνισε ο Λάμπαρντ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας «Chelsea TV».
Ο Λάμπαρντ αποκτήθηκε το 2001 από τη Γουέστ Χαμ, όπου ο πατέρας του, Φρανκ, είχε αγωνιστεί σχεδόν σε όλη την καριέρα του. Σιγά, σιγά ο Λάμπαρντ έγινε ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών, κυρίως όταν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι και του Ζοζέ Μουρίνιο.
Ο 30χρονος έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με την Τσέλσι (2005, 2006), δύο λιγκ καπ (2005, 2007) και ένα κύπελλο (2007), ενώ ήταν πρώτος σκόρερ της Τσέλσι τις σεζόν, 2004-05 και 2005-06.

Δεν υπάρχουν σχόλια: