Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Βαλβέρδε: "Θετικό αποτέλεσμα είναι η νίκη"

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο "Αλί Σαμί Γεν", στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν θέλησε να σταθεί στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ούτε αποκάλυψε τα αγωνιστικά πλάνα του για την αναμέτρηση.
"Ξέρουμε ότι έχουμε απώλειες. Μας λείπουν τα χαφ, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε αυτά τα προβλήματα σαν δικαιολογίες. Δεν σκεφτόμαστε αν μας λείπουν παίκτες. Για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι και έχουμε παίκτες για να καλύψουν τα κενά. Δεν με προβληματίζει πολύ ποιοι παίκτες δε θα παίξουν, ούτε απ' τη Γαλατάσαραϊ, ούτε από μας", υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός, που συμπλήρωσε ότι: "... εμείς θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό σημαίνει για εμάς νίκη. Μετά θα δούμε αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα ή όχι".
Ακόμη, ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει σε θέση αμυντικού μέσου τον Παρασκευά Αντζα, είπε ότι δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο, ενώ αναφερόμενος στη Γαλατάσαραϊ τόνισε: "Παίζουν καλά στην αντεπίθεση, με παίκτες όπως είναι ο Μπάρος. Και έχουν δύο καλούς παίκτες στο κέντρο που πρέπει να προσέξουμε".
Τους παίκτες των "ερυθρολεύκων" εκπροσώπησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος επισήμανε: "Θέλουμε να αρχίσουμε καλά τη φάση των ομίλων και αυτό σημαίνει πως θέλουμε τη νίκη, όπως είπε και ο προπονητής μας. Γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έχουμε καλή ομάδα και αν νικήσουμε θα έχουμε κάνει εξαιρετική αρχή και θα μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά πράγματα. Το κλειδί είναι η συγκέντρωση για 90 λεπτά και η προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικές ομάδες".
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στο "Αλί Σαμί Γεν" και είχε συνάντηση με τον Βαλβέρδε. Σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ, χαρακτήρισε φαβορί λόγω έδρας τη Γαλατάσαραϊ, προσθέτοντας όμως ότι δεν φοβάται τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: