Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

"Σειρήνες" για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο 16άχρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Κυριάκος Παπαδόπουλος σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας SkySports.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός «ερυθρόλευκος» εντυπωσίασε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ευρώπης στους αγώνες που έπαιξε με την Εθνική Νέων στο EURO U-19, μολονότι η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση.
Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως η Μάντσεστερ έχει κάνει μια διερευνητική κρούση στον Ολυμπιακό για τον Παπαδόπουλο, όμως οι άνθρωποι των Πειραιωτών όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον νεαρό αμυντικό, αλλά σκοπεύουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! Οι εμφανίσεις του νεαρού διεθνή αμυντικού με την εθνική Ελλάδος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Νέων, έπεισαν τους σκάουτερ των αγγλικών συλλόγων οι οποίοι δεν αποκλείεται να κινηθούν σύντομα για την απόκτησή του!
Αυτό τονίζει η αγγλική ιστοσελίδα "SkySports". Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, "ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και θεωρείται ως μία τρομακτική προσδοκία για το μέλλον".
Επίσης τονίζεται ότι παρά το ότι η εθνική Ελλάδος αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση, ο αμυντικός του Ολυμπιακού εντυπωσίασε με τις ικανότητές του.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης αλλά και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν ζητήσει από τον Ολυμπιακό να κοστολογήσει τον παίκτη, ωστόσο τονίζεται ότι οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν, αλλά να τον "δέσουν" με μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: