Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Τα νέα των ομάδων της Super League

Εντονη είναι η ειδησεογραφία των ομάδων της Super League. Μεταγραφές, διαπραγματεύσεις, πρώτες εμφανίσεις, αλλά και αναβρασμός, πρόστιμα, τραυματισμοί, αφού δεν βρισκόμαστε μόνο σε μεταγραφική περίοδο, αλλά και σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα.
Στην ΑΕΚ, ο Ισμαέλ Μπλάνκο μπήκε σε στάδιο επανένταξης, ωστόσο ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ δεν έχει σκοπό να ρισκάρει με τον Αργεντινό πρώτο σκόρερ της ομάδας. Αντιθέτως, θεωρεί ότι αξίζει το ρίσκο με τον 19χρονο μέσο της Βαλένθια, Σάνι, ο οποίος βρίσκεται στο "στόχαστρο" της ομάδας και για τον οποίο έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις.
Στον Ολυμπιακό, το κύμα ανανεώσεων βρίσκεται στο προσκήνιο με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να παίρνει σειρά. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, απ’ ότι φαίνεται, θα έχει έναν πολύ καλό συμπαραστάτη στο κέντρο όσο θα αγωνίζεται, αφού ο Φερνάντο Μπελούτσι στην πρώτη του εμφάνιση (στο φιλικό με τον Ηλυσιακό) άφησε καλά δείγματα γραφής.
Δύο τα βασικά θέματα και στον Παναθηναϊκό. Από τη μία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος απολογήθηκε γραπτώς στη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και από την άλλη, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (24/1) συνέντευξη Τύπου της Παναθηναϊκός Ενωτικής Κίνησης.
Στον Αρη, το ζήτημα που προέκυψε με την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς θεωρείται λήξαν, αφού ο τεχνικός των "κιτρίνων" ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.
Παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εν αναμονή μεταγραφικής ενίσχυσης από Ιταλία, αφού την Τετάρτη καταφθάνει ο Αργεντινός μέσος Ρικάρντο Βερόν. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, πάντως, δεν επαναπαύεται από τις μεταγραφές και "κατσάδιασε" τους ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου του βορρά" στην προπόνηση. Στη φυλακή οδηγούνται δύο φίλοι της ομάδας που συνελήφθησαν στα επεισόδια στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: